Kontakt

z z z

Kontakt

33 22 33 30

Find vej

Book

Tandlægeskræk

Få hjælp til din tandlægeskræk hos os. Vi har stor forståelse for, at det kan være skræmmende at gå til tandlæge. Derfor har vi specialiseret os i tandlægeskræk.

Hvad er tandlægeskræk?

Op mod 20 % af den danske befolkning lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk (også kaldet odontofobi) er en kendt betegnelse for dét at være nervøs eller i nogle tilfælde decideret skrækslagen for at gå til tandlægen.

Det er ikke tandlægen eller tandplejeren man er bange for, men selve behandlingen, instrumenterne eller undersøgelsen.

Der kan være mange forskellige årsager til, at man føler angst ved at sætte sig i tandlægestolen. Har man tandlægeskræk, vil man ofte udskyde tandlægebesøg gang på gang, indtil det er uundgåeligt.

Husk

Husk altid at fortælle os, at du lider af tandlægeskræk, når du bestiller en tid hos os. På den måde kan vi tage de helt rigtige hensyn til dig, så din oplevelse bliver så optimal som mulig.

Sådan håndterer vi din tandlægeskræk

Vi ved, at det kan være en kæmpe udfordring for mange mennesker at gå til tandlægen.

Derfor får du hos os:

tandlægeskræk

Gratis uforpligtende konsultation - lær din tandlæge at kende

Lider du af tandlægeskræk, er du meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak med en af vores behandlere. Vi har gode erfaringer med at dæmpe vores patienters angst. Gennem en grundig samtale får vi vendt dine tanker og bekymringer. Herefter er det helt op til dig, hvornår du beslutter dig for, at du er klar til at komme til behandling.

fokus på tandlægeskræk

Èt behandlerteam gennem hele forløbet

Når du kommer til enten tandeftersyn eller en tandbehandling hos os, vil du altid blive fulgt af den samme tandlæge og den samme tandplejer.

uddannet personale i tandlægeskræk

Uddannet personale i tandlægeskræk

Vores personale er uddannet i at håndtere angst for tandlæger.

behandling af tandlægeskræk

Ingen behandling uden accept

Når du kommer til enten tandeftersyn eller en tandbehandling hos os, vil du altid blive fulgt af den samme tandlæge og den samme tandplejer.

Smertefri behandling

Vores personale er uddannet i at håndtere angst for tandlæger.

hvad er tandlægeskræk?

Hurtig tilbagemelding på telefon og mail

Vi besvarer altid mails samme dag i tidsrummet fra 9-16, og sidder klar til at snakke med dig ved telefonerne alle dage bortset fra søndag.

Har ikke længere tandlægeskræk

★★★★★
5 5 1
Denne klinik har gjort at jeg nu ikke længere er tandlæge skræk! Fantastisk behandling, med et meget venligt personale. Kan helt klart anbefales til alle andre

Jeg mærkede ikke noget

★★★★★
5 5 1
Helt klart et godt sted og 5 stjerner skal de have...Har total tandlægeskræk men utrolig nok så mærkede jeg ikke noget, sød tandlæge forsigtig og hun fortæller hele vejen hvad hun gør, fik en god behandling.

5 gode råd til at overvinde din angst for tandlæger

Det er vigtigt at tage kampen op mod sin skræk for at gå til tandlæge. Undlader du at gå til tandlæge i for lang tid, kan du ikke få tjekket og vedligeholdt dine tænder og sundheden i din mund. Det kan resultere i alvorlige problemer med dine tænder på sigt.

Tag derfor kampen op med din frygt og kom i samarbejde med os igennem din tandlægetid.

Vores 5 råd til at komme af med tandlægeskræk
 1. Vær ærlig omkring din skræk overfor dig selv og tandlægen
  Det er langt lettere at komme igennem din tandlægeskræk, hvis du ikke forsøger at skjule din frygt - for dig selv, eller din tandlæge.

 2. Tag en snak med din tandlæge, inden du bestiller tid til en behandling
  Det er vigtigt, at du fortæller os, hvis du er bange. På den måde kan vi tilpasse dit behandlingsforløb ud fra dine behov og ønsker.

 3. Husk dit åndedræt og tag dybe indåndinger helt ned i maven
  Husk dit åndedræt, når du skal til behandling. Ved at skabe kontakt med din krop, skaber du lettere ro igennem behandlingen.

 4. Bestil morgentider
  Ved at bestille morgentider, når du skal til tandlægen, slipper du for at gå og være nervøs hele dagen før selve behandlingen.

 5. Aftal et “pause-signal” med din tandlæge
  Aftal et signal med din tandlæge, som du kan bruge, hvis du får behov for en pause under behandlingen.

Kontakt os og lad os få en snak

Er du nervøs og bange for at gå til tandlægen?

Send os en mail på kontakt@tep6.dk , ring til os på 33 22 33 30 eller book en tid online her og lad os få en snak om dine bekymringer.

Vil du vide mere om tandlægeskræk, kan du læse mere på tandlægeforeningens hjemmeside her.