Studierabat hos tandlæge i København

Vi vil gerne give studerende en hjælpende hånd, så det bliver nemmere for dig at bibeholde dine sunde tandlægevaner i skoletiden. Derfor giver vi altid 15% studierabat på alle vores frie ydelser.

Det vil sige du kan spare 15% på:

Den bedste og billigste behandling er naturligvis altid den forebyggende, men skulle uheldet være ude er vi din foretrukne tandlæge med studierabat i København.

Kig forbi en gang om året

Vi oplever at mange unge undlader at gå til tandlægen i studieårene, efter de er stoppet hos skoletandlægen, for at spare penge.

Desværre ser vi ofte, at det ender med at være dyrere når du ikke får et regulært tandeftersyn, da små problemer der normalt er hurtigt at løse, nemt kan eskalere til større og mere tidskrævende behandlinger.

Vi anbefaler derfor, at du går til kontrol 1-2 gange om året afhængig af din situation. Derudover er det en god investering at få lavet nye røntgenbilleder en gang imellem, så vi kan forebygge og holde øje med udviklingen i din mund. Studierabatten til tandlægen vil naturligvis dække flere behandlinger årligt, så du trygt kan beholde et sundt og pænt smil.

Billig tandeftersyn for studerende i København

Selvom studierabatten er gældende for frie behandlinger og ikke normale eftersyn, er vi rigtig stolte over vores billige priser på tandeftersyn. Med en pris på kun 92 kroner for et normalt eftersyn, hvis du er mellem 18 og 25, er vi en af de billigste tandlæger i København.

Skulle uheldet være ude, og du har brug for en større behandling, kan du naturligvis fordele din regning over flere måneder i en afdragsordning. Det er oprettelsesfrit, gebyrfrit og rentefrit. Det vil sige, det aldrig kommer til at koste dig ekstra.

HUSK! At fremvise dit studiekort i receptionen INDEN behandlingen starter.

FAQ – studierabat hos tandlægen

Kan man få studierabat hos tandlægen?

Nogle tandlæger giver studierabat på almindelige tandbehandlinger, såsom tandrensning og fyldninger, mens andre kan give rabatter på mere omfattende behandlinger som tandregulering eller tandimplantater.

Hos Tandlægerne Enghave Plads 6 får du altid 15% studierabat på rodbehandlinger, bedøvelse, tandkroner, tandfyldninger, tandbroer, operationer, implantatbehandlinger og fjernelse af tænder.

Kan unge mellem 18 og 21 få gratis tandbehandlinger?

Pr. 1. juli trådte den nye aftale om gratis tandpleje til unge mellem 18-21 år i kraft. Læs mere lige her.

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.