Professionel tandblegning i København

Er dine tænder misfarvede og grimme, kan vi tilbyde dig professionel behandling i hjertet af København, på klinikken på Enghave Plads. Bestil tid online i dag på online tidsbestilling, eller ring til os på 33 22 33 30 for yderligere info. Herunder kan du læse mere om tandblegning.

Hvad er tandblegning?

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, som har til formål at gøre dine tænder hvidere. Blegningen foregår med tandblegemiddel hydrogenperoxid (alment kendt som brintoverilte). Med det aktive stof lysner man tænderne på kemisk vis.

Hvorfor tandblegning?

Mange vælger at få bleget sine tænder i dag, fordi et stort, hvidt smil giver selvtillid og følelsen af, at man er mere attraktiv. Helt hvide tænder kan også lyse ansigtet op, så du ser yngre og mere imødekommende ud. Mange føler sig usikre ved at smile stort, netop fordi de føler, at deres tænder er blevet overdøvet af pletter fra kaffe, te og sukker.

Misfarvninger inddeles i tandlægebranchen i eksterne misfarvninger og interne misfarvninger.

Interne misfarvninger stammer fra det indre af tanden - og kan bl.a. skyldes, at nerven i tanden er død. Ved aldring kan ens tænder også få en mørkere nuance, da tykkelsen af dentin ændrer sig.

Eksterne misfarvninger er misfarvninger, der som regel er påvirket af vaner som at spise lakrids, og drikke kaffe, te, sodavand og rødvin - eller rygning.

Det er de eksterne misfarvninger, vi kan blege med almindelig tandblegning uden ekstra indgreb i tanden.

Du kan booke en tid til at få foretaget en professionel tandblegning på vores klinik i København på tlf. 33 22 33 30 - og få dine smukke, hvide tænder igen.

Her kan du læse mere om hvorfor nogle får gule tænder.

Hvordan virker det?

Tandblegning virker grundet den aktive ingrediens hydrogenperoxid, der nedbryder farvede, store molekyler, der misfarver tanden - ned til små molekyler.


Behandlingen foregår i 3 trin:

  1. Først har du en samtale med tandlægen, hvor I får snakket om behandlingen og forventningsafstemt. Alles tænder bleger forskelligt, og derfor får alle ikke samme resultater. I samme omgang vil tandlægen tage et aftryk af dine tænder for at kunne lave de skinner, du skal bruge til din hjemmeblegning.

  2. Når skinnerne er færdiglavet, får du dem med hjem sammen med et tandblegningsmiddel.

  3. Du foretager blegningen derhjemme, hvor du lægger blegemidlet ind i dine skinner og lader skinnerne sidde på dine tænder i et stykke tid ad gangen. Vi vil rådgive dig på klinikken i præcis hvor lang tid, skinnerne skal sidde på. Tandblegemidlet indeholder en lav koncentration af hydogenperoxid - og din hjemmeblegning skal derfor gentages et par gange. Hvor mange gange afhænger af, hvor misfarvede tænderne er, men langt de fleste ser et resultat efter 2-4 dage.

Hvem kan få udført en tandblegning?

Før du vælger at få bleget dine tænder, vil vi altid undersøge dem, for at sikre, at de er “egnede” til det. Tandblegning af tænder, der har syreskader - eller der har paradentosebehandling (tandkødsbetændelse), fraråder vi at blege dine tænder.

Har du plastikfyldninger på de tænder, der er synlige, når du smiler - skal du ligeledes overveje at få skiftet dine tandfyldninger før blegningen. Blegning af fyldninger kan netop resultere i en lidt anden nuance end naturlige tænder.

Bivirkninger af blegning af dine tænder

Dine tænder kan blive en smule følsomme overfor varme og kulde, når du spiser eller drikker - men det er for de fleste en midlertidig overfølsomhed. Du kan også opleve tandkødsirritation.

Der er uenighed i branchen om, om tandblegning kan skade det yderste lag af tandens emalje - og derfor anbefaler vi ikke at tandblegning oftere end hvert andet år.

Hvad koster det at blege tænderne?

Hos Tep6 vi er yderst konkurrencedygtige på vores priser, f.eks. vil en gennemsnitlig tandblegning koste kun 2.500 kroner. Når du booker en professionel tandblegning hos vores klinik i København, vil behandling blive vurderet under forløbet, og du vil i samarbejde med din tandlæge finde den bedste løsning for dig og dit smil. Find vores priser her.

Læs her Tandlægeforeningens råd om at blege tænder.

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.