Kontakt

z z z

Kontakt

33 22 33 30

Find vej

Book

Professionel tandblegning i København

Er dine tænder misfarvede og grimme, kan vi tilbyde dig professionel behandling i hjertet af København, på klinikken på Enghave Plads. Bestil tid online i dag på online tidsbestilling, eller ring til os på 33 22 33 30 for yderligere info. Herunder kan du læse mere om tandblegning.

Hvad er tandblegning?

En tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, hvis formål er at give et hvidere og lysere smil. Ved kemisk påvirkning af tanden fjernes misfarvninger og tænderne vil fremstå hvidere. Det aktive stof i tandblegemidlet er hydrogenperoxid også kaldet brintoverilte.

Man inddeler misfarvninger i to kategorier: eksterne misfarvninger og interne misfarvninger.

Interne misfarvninger kommer inde fra tanden og kan skyldes, at tandens nerve er død. Med alderen vil tanden også få en mørkere tone på grund af ændringer i tykkelsen af dentin.

Eksterne misfarvninger kommer udefra og skyldes ofte det man spiser og drikker (f.eks. lakrids, kaffe, te, sodavand og rødvin) eller ved rygning af tobak. Denne slags misfarvninger kan fjernes med tandblegemidler.

Tandblegning af eksterne misfarvninger foretages uden indgreb i tanden.

Hvorfor tandblegning?

Et strålende smil giver dig selvtillid og gør dig mere attraktiv. Helt hvide tænder oplyser ansigtet så du bliver mere ungdommelig og imødekommende at se på. Et smil med gule eller matte tænder opfattes af mange som negativt og kan i sidste ende gå ud over dit selvværd.

Mange er usikre ved at smile og vise deres tænder frem fordi de synes tænderne er grimme og plettede. De føler at deres blændende smil er et levn fra fortiden, som er blevet overdøvet af pletter fra kaffe, te, eller naturlig misfarvning og afmatning i forbindelse med alderen.

Et smukt smil kan gøre altid lettere, så book en tid til tandblegning på vores klinik i København, og få dine perlemorsfarvede hvide tænder tilbage.

Hvordan virker det?

Den aktive ingrediens hydrogenperoxid nedbryder de store farvede molekyler, der misfarver tanden, til mindre molekyler som har en lysere farve.

Hos tandlægen påføres blegningsmidlet direkte på tænderne og der er resultat efter første blegning. Alternativt kan tandlægen tage mål og lave en individuel skinne, som anvendes til tandblegning derhjemme.

Ved hjemmeblegning er koncentrationen af hydrogenperoxid mindre og derfor skal behandlingen gentages flere gange. Hvor mange gange afhænger af, hvor misfarvede tænderne er, men langt de fleste ser et resultat efter 2-4 dage.

Hvem kan få udført en tandblegning?

Hvis man lider paradentosebehandling frarådes det at blege tænderne. Det frarådes også at blege tænder med svære syreskader.

Misfarvninger, som er opstået under mineraliseringen af tanden, det vil sige mens tanden udvikledes, er sværere at påvirke end misfarvninger, som er kommet efter dannelsen af tanden.

Plasticfyldninger bleges anderledes end tænder gør. Derfor kan det være nødvendigt at skifte fyldningerne for at opnå et ensartet udseende.

Bivirkninger af blegning af dine tænder

Der kan forekomme temperaturfølsomhed, hvor koldt eller varmt på tænderne kan give et jag, men denne øgede følsomhed er oftest forbigående. Derudover kan tandkødsirritationer forekomme.

Der er ikke helt enighed om, hvorvidt man beskadiger tandens yderste lag - emaljen, og derfor anbefales det ikke at blege tænderne oftere end hver andet år.

Hvad koster det at blege tænderne?

Hos Tep6 vi er yderst konkurrencedygtige på vores priser, f.eks. vil en gennemsnitlig tandblegning koste kun 2.500 kroner. Når du booker en professionel tandblegning hos vores klinik i København, vil behandling blive vurderet under forløbet, og du vil i samarbejde med din tandlæge finde den bedste løsning for dig og dit smil. Find vores priser her.

Læs her Tandlægeforeningens råd om at blege tænder.

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.