Kontakt

Find vej

Book

Facader

Ønsker du at ændre form eller farve på én eller flere fortænder, kan vi tilbyde dig et rigtig flot smil. Muligheden for at tilpasse farven på porcelænet, og give den en høj glans medvirker til, at man ikke kan se forskel på porcelænstænder og naturlige nabotænder.

Hvordan sidder porcelænsfacaden fast?

Porcelænsfacaden limes fast til tanden med en meget stærk plastcement, og tanden ser igen fuldstændig naturlig ud. En evt. skævhed i tandstillingen vil kunne korrigeres med en porcelænsfacade.

Udover at porcelænsmaterialet ser flot ud, er det også utrolig stærkt og beskytter derfor dine egne tænder indenunder.

Plastfacader

Plastmaterialerne er nu så gode at de imiterer det naturlige tandvæv i særdeles høj grad. Samtidig med at de er stærke og kan limes sikkert fast til tandemaljen. Derfor anbefales plast til de fleste kosmetisk tandbehandlinger så som et godt alternativ til sølv amalgamfyldninger, opbygning af knækkede tænder, lukning af mellemrum og opbygning af ensartede tandkroner.

Plasten limes til tandemaljen efter grundig forbehandling og den opbygges herefter med en speciel lag teknik som efterligner tandens originale opbygning og naturtro udseende. Til slut lys hærdes plasten og tanden er derefter klar til brug.

Porcelænsfacader

Bruges som alternativ til plastfacaderne, men vælges især hvor der stilles ekstraordinært store krav til udseendet da porcelæn har en endnu mere overbevisende lighed med naturlige tandvæv. Ulempen er, at der skal slibes ca. 1 mm af tandoverfladen, samt nødvendigheden af 2 behandlinger i alt. Ved det første besøg beslibes tandoverfladen, der tages et aftryk og fremstilles en midlertidig plasterstatning.

Dentallaboratoriet fremstiller så porcelænsfacaden efter vores anvisninger, og efter 7-10 dage er porcelænsfacaden klar til på-limning med en plastcement, som binder til tandemaljen på samme måde som plast.

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.