Tandlægerne Enghave Plads 6 søger tandlæge

Da en af vores dygtige tandlæger går på barsel fra den 1.juli 2019, søger vi en tandlæge til barselsvikariat, hvor der vil være mulighed for fastansættelse på vores søsterklinik i Glostrup efterfølgende.

Om os og stillingen

Vi er et team bestående af 6 tandlæger, 3 tandplejere, 9 klinikassistenter, en serviceassistent samt en ortodontist. Vi udfører alle former for tandpleje, herunder vanskelig kirurgi og ortodonti (både med Invisalign og fast apparatur).

Vi har desuden et tæt samarbejde med vores søsterklinik i Glostrup, der udgøres af et team på nogenlunde samme størrelse. Tilsammen er vi mange og vi gør meget ud af at hjælpe og inspirere hinanden.

Vi ved godt, at det hurtigt kommer til at lyde som en slidt floskel, men vi brænder for at levere den bedst muligt kvalitet i vores behandlinger, samt uovertruffen service på alle kontaktflader til vores patienter også efter endt behandling.

Vores dygtige tandlæge har udover almindelig tandpleje også stået for Invisalign-behandlinger, samt andre kosmetiske behandlinger så som lukning af diastemata, samt eksempelvis plastfacader.

Endvidere har hun forestået rekonstruktion af ekstrem nedslidte tandsæt med bidhævning i plast. Det vil være en fordel med kompetencer eller interesse inden for disse områder.

Vi kan tilbyde dig:
  • Supermoderne klinikfaciliteter med både OP og 3D-røntgen
  • Et fint arbejdsklima med god mulighed for faglig sparring
  • Rigelig efteruddannelse efter interesse og behov
  • Solidt patientgrundlag med voksende tilgang
  • Regelmæssige behandlermøder med mulighed for faglig diskussion
Vi lægger vægt på:
  • Du har høj faglig standard og brænder for at yde kvalitet
  • Du kan imponere vores patienter med knaldgod service
  • Du er effektiv og har gode samarbejdsevner
  • Du bidrager med godt humør og medvirker til at holde stemningen høj
  • Du helst har et par års erfaring gerne fra privat praksis

Tandlægerne på klinikken har udover almindelig tandpleje et eller flere fokusområder.

Vi henviser til hinanden internt for at tilbyde patienterne den bedst mulige behandling. Fokusområderne er bl.a. implantologi og kirurgi, endodonti (revision/obliter¬erede kanaler) samt parodontologi. Du kan også få mulighed for et speciale. Arbejdstiden er som udgangspunkt 30 timer fordelt på 4 dage om ugen.

Andre tider vil dog også være mulige, så lad dig ikke hæmme af dette, hvis stillingen tiltaler dig.

Send din ansøgning

Har du lyst til at høre mere om os, er du velkommen til at ringe på tlf: 27 29 05 60 .

Er du interesseret i at blive en del af vores fantastiske team, send da venligst ansøgning til tandlæge Zohair Azzouzi: za@tep6.dk