Hvad er en tandkrone?

Hvis en tand er ødelagt i sådan en grad, at en almindelig plast- eller sølvfyldning ikke er tilstrækkelig kan man genopbygge og forstærke tanden ved at give den en krone. Dette er en helt normalt behandling, som vi også kan varetage på klinikken i hjertet af København.

 

Hvordan laves en tandkrone?

Udførelsen af en tandkrone foregår i 3 faser:

 

Præparation:

Først tilslibes resterne af tanden således at den fremtidige krone kan sidde pænt, stabilt og tætsluttende.

 

Tekniker:

Efter tilslibningen tages et silikoneaftryk af strukturen og sendes til en tandtekniker. Ud fra aftrykket produceres den endelige krone i guld og/eller tandfarvet keramik (metalkeramik/porcelæn).

 

Cementering:

Teknikeren sender den færdiglavede krone tilbage til tandlægen der cementerer kronen. Herefter sidder kronen som en hætte over den gamle tand.

 

Opbygning

I visse tilfælde kan der være så lidt af tanden tilbage, at det er nødvendigt med det der kaldes en opbygning for at få tilstrækkeligt fæste til kronen. Princippet i dette er at man bygger en stub op med forankring i tandens rodkanaler. Kronen cementeres oven på denne stub og resten af tanden. En opbygning kan alt efter forholdene fremstilles i plast eller guld.

 

Det ligner en rigtig tand!

Med keramiske materialer kan man opnå et kosmetisk fortræffeligt resultat, der ikke kan skelnes fra en rigtig tand.

tandkrone København

 

 

Billige priser på tandkrone

Hos TEP6 tilbyder vi billige tandkroner og har vi altid fordelagtige priser på vores behandlinger, og kan altid finde en løsning der passer til dit behov og økonomi. En standard pris på tandkrone i metalkeramisk porcelæn koster fra 4475 kroner (Se alle vores priser her).

 

For at gøre din behandling nemmest mulig, kan du hos os fordele din regning over flere måneder i en afdragsordning. Det er oprettelsesfrit, det er gebyrfrit og det er rentefrit. Det koster altså ikke mere, end det normalt ville gøre. Vi er stor fortaler for du aldrig skal gå rundt med tandsmerter, og synes ikke økonomi skal være en barriere mod et sundere og gladere smil, så vi er utrolig stolte over at kunne præsentere en løsning der ikke koster dig ekstra.