Hvad er Invisalign?

Invisalign tilhører den nye generation af aftagelige bøjler og er med over 3 millioner brugere på verdensplan en gennemtestet og effektiv metode til at rette tænder.

 

Behandlingssystemet Invisalign består af en række diskrete gennemsigtige, nærmest usynlige, plastskinner som laves individuelt efter et aftryk af dine tænder. Skinnerne er aftagelige og skal bæres døgnet rundt. Princippet bag behandlingen er, at skinnerne skal skiftes hver anden uge i takt med at tænderne flytter sig.

 

Med Invisalign er det muligt at rette flere former for tandstillingsfejl. Hvad end det drejer sig om mellemrum mellem tænderne, trangstilling, enkelte tænder der stikker uden for tandbuen (asymmetri), er Invisalign et godt behandlingsvalg.

 

Det endelige resultat er et flot nyt smil, som du kan vise frem til alle.

Hvorfor vælge Invisalign – Mange fordele/visse begrænsninger

Invisalign - den usynlige bøjle - kan rette mange typer af tandstillingsfejl, men har sine begrænsninger når tandreguleringen er meget omfattende eller involverer bidfunktionsmæssige problemstillinger. Hos Tandlægerne Enghave Plads 6 i København tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi skal vurdere hvilken type tandregulering, der er bedst for dig.

 

Invisalign har en række fordele, som gør denne type tandregulering til et godt alternativ til de faste apparaturer (”togskinner”), som du kan læse mere om under på siden for tandregulering. De gennemsigtige plastskinner er diskrete og langt mere æstetiske end de faste apparaturer. Den glatte overflade gør bøjlen let at renholde og sikrer minimal irritation af kinder, læber og tunge.

 

Samtidig er skinnerne så tynde, at de ikke giver fonetiske problemer (problemer med udtale). Dernæst er det en fordel at bøjlen kan tages af. Det betyder at du ikke behøver ændre kostvaner af hensyn til bøjlen, og det letter tandbørstning og mundhygiejne betydeligt.

 

Kort sagt er Invisalign en mere æstetisk, fleksibel og behagelig måde at rette tænder på, og det er et godt alternativ til fast apparatur.

Tandregulering med en usynlig bøjle

Behandlingsforløbet begynder med indledende samtaler, hvor du i fællesskab med tandlægen lægger en behandlingsplan, der tilgodeser dine ønsker og behov, samt sikrer god og effektiv behandling. Under samtalen vil i også tale om den forventede pris for behandlingen. Invisalign skinnerne fremstilles ud fra et aftryk af dine tænder, og udformes således at de presser lidt på tænderne.

 

Hver skinne er individuelt fremstillet og skal anvendes i en bestemt rækkefølge. Når man skifter bøjle hver 2. uge vil tænderne flytte sig lidt fra uge til uge, indtil man med den sidste skinne har opnået det ønskede resultat.

 

Invisalign tandregulering

For at holde tænderne i position og undgå tilbagefald udleveres en tynd plastskinne som man sover med om natten og/eller der limes en lille metaltråd fast på bagsiden af fortænderne som holder disse i position.

 

Tandregulering med Invisalign hos TEP6 i København

Som noget nyt, laver vi hos Tandlægerne Enghave Plads 6 nu tandregulering med Invisalign. Behandlingen udføres af Tandlæge Sally Masri, der er efteruddannet indenfor kosmetisk tandbehandling. Sally har stor interesse for kosmetiske behandlinger og har taget flere kurser i tandregulering. Hun er for nyligt blevet certificeret i Invisalign.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine tænder kan rettes eller har spørgsmål vedrørende tandregulering er du altid velkommen til at kontakte vores klinik i København.

 

Du kan ringe og bestille tid til en konsultation på tlf.: 33 22 33 30 - du kan også bestille tid online her.

 

Se mere om Invisalign i videoen forneden, eller læs mere på Invisaligns hjemmeside her