Akut tandlæge i København

Får du akut brug for tandlægehjælp, kan du ringe til Tandlægerne Enghave Plads 6 på tlf. 33 22 33 30 og få en akut tandlægetid.

 

Hos Tandlægerne Enghave Plads 6 i København modtager vi akutte patienter i åbningstiden og opkræver intet ekstra tillæg. Din akutte tid kommer derfor ikke til at koste mere end en normal behandling.

 

 

 

 

Tandlægehjælp udenfor åbningstiden

Får du brug for tandlægehjælp uden for vores åbningstider, skal du i stedet henvende dig hos Tandlægevagten, den almindelige Lægevagt eller på Skadestuen. Du kan finde din lokale tandlægevagt i København her.

 

Ring til tandlægevagtens akuttelefon på 1813

 

Tandlægevagten København

Oslo Plads 14 (ved Østerport)

Hverdage fra kl. 20.00-21.30

Lørdage, søndage og helligdage fra kl. 10.00-12.00 og igen fra kl. 20.00-21.30

24. december og 31. december fra kl. 09.00-14.00

 

Kun personlig henvendelse og husk at medbringe dit sygesikringsbevis.

 

Tandlægehjælp i weekenden

Har du brug for en akut tid hos tandlægen om lørdagen, anbefaler vi, at du ringer til os på tlf. 33 22 33 30 fra kl. 09.30, da der kan være ventetid på besvarelse af mails. Du kan også booke tid online her.

 

Vi ønsker at imødekomme vores patienters uforudsete behov for tandlægehjælp. Derfor holder vi åbent for akut tandbehandling om lørdagen i tidsrummet fra kl. 10.00-16.00. Vi opkræver intet ekstra tillæg for behandlinger om lørdagen.

 

Søg akut tandlæge i disse situationer

Er du i tvivl om, i hvilke situationer du bør søge akut hjælp hos din tandlæge? Nedenfor har vi listet forskellige situationer, hvor du bør søge tandlægehjælp.

 

Søg straks tandlægehjælp ved:

 • Ulykke
 • Tandpine
 • Tandbyld

Du skal søge hjælp hos tandlægen med det samme, hvis du har været ude for en ulykke, hvor du har slået en tand ud eller knækket en fortand.

 

Mindre akutte situationer:

 • Knækket tand/fyldning eller mistet fyldning
 • Visdomstænder

Der kan også være andre, mindre akutte årsager til, at du oplever tandsmerter, men det betyder bestemt ikke, at du bare skal ignorere smerterne. Smerter fra tænder og tandkød er ikke normalt, men derimod noget du skal handle på. Visdomstænder eller en knækket tand eller fyldning er nogle af de mindre akutte, smertegivende tilstande. Fælles for disse tilstande er, at du bør søge tandlæge, så vi kan udrede, hvorfor du har smerter, og hvordan vi kan hjælpe dig af med smerterne.

 

Hyppige årsager til smerter ved tygning:

 • Rodspidsbetændelser
 • Dentininfraktioner
 • For høj fyldning eller kroner
 • Smerter ved sødt
 • Løse tænder
 • Tandkødsbetændelse
 • Løs/mistet krone

 

Smerter ved tygning kan have mange årsager, men årsagerne ovenfor er nogle af de mest hyppige. Oplever du smerter ved tygning, anbefaler vi, at du tager kontakt til tandlægen.

 

Du bør altid søge akut tandlæge hurtigst muligt ved ulykker og andre situationer, hvor helt eller delvist udslåede eller knækkede tænder forårsager stærke tandsmerter.

 

Få en tryg behandling hurtigst muligt

Desværre går kraftige tandsmerter sjældent over af sig selv. Har du været så uheldig, at du har slået en tand ud, knækket en fortand, eller har du tandpine, bør du søge tandlægehjælp øjeblikkeligt. Tandpine og tandsmerter hører til de mest ubehagelige former for smerter, og oplever du akutte smerter, anbefaler vi på det kraftigste, at du søger behandling så hurtigt som muligt.

 

Får du brug for en akut tandlæge i København, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er en erfaren gruppe tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som står klar til at give dig en behandling af højeste kvalitet. Vi ved, hvor afgørende det er, at du får dine tandsmerter behandlet så hurtigt som muligt, og derfor finder vi en tid til dig samme dag, som du ringer.