Sygeforsikringen ”danmark”

Som medlem af Sygeforsikringen ”danmark” kan du få tilskud til tandbehandlinger. Er du endnu ikke medlem, bør du overveje at blive det, da du dermed vil få tilskud til fremtidige tandbehandlinger. Du kan læse mere om Sygeforsikringen ”danmark”, tilskud og tandbehandlinger på denne side.
Har du spørgsmål til tilskud og vores behandlinger, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 33 22 33 30.

Hvordan bliver jeg medlem?

Det tager ikke lang tid at blive medlem af Sygeforsikringen ”danmark” – faktisk er det nemmere end du lige går og tror. Ansøgningen kan ske elektronisk, hvor du som udgangspunkt kun skal indtaste dit fulde navne samt CPR-nummer. Efterfølgende vil Sygeforsikringen ”danmark” indhente alle relevante oplysninger. Du kan blive medlem lige her.

Der er forskellige grupper, som du kan være medlem af. Dette varierer alt efter hvilken form for sygeforsikring du ønsker at tegne, samt hvad dine behov er.
Som udgangspunkt, så kan du få tilskud til almindelig tandbehandling hvis du er i gruppe 5, 1 og 2. Tilskud til andre behandlinger afhænger af, hvilken gruppe du tilhører.

Du kan læse meget mere om de forskellige grupper på deres hjemmeside.

Vidste du at ..

Du kan blive medlem selvom du har tænder som trænger til et udvidet eftersyn? Læs mere om helbred- og alderskrav lige her

sygeforsikringen-danmark-tandlaege

Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Hvad du kan få i tilskud afhænger som sagt, hvilken forsikringsgruppe du vælger at indmelde dig i hos Sygeforsikringen ”danmark”, samt hvilken behandling du får lavet. Herunder har vi samlet et par eksempler – som dog er vejledende.

 • Almindelige ydelser
  Når det glæder almindelige ydelser så som tandrensning, tandeftersyn eller lokalbedøvelse, så kan alle tre grupper få tilskud. Tilskudene er ens for alle grupper, men varierer fra 64 kr. til 105 kr. afhængig af ydelse.

 • Plastfyldninger
  Prisen på en plastfyldning kan variere, og det samme gør tilskuddet. Om du skal have lavet en fortand eller en kindtand, så er tilskuddet forskelligt. Tilskuddet varierer mellem 128 kr. og 300 kr. Se vores priser for tandfyldninger lige her.
   

 • Rodbehandling
  Om du skal have fjernet en lille eller stor kindtand i forbindelse med en rodbehandling, så er der også en forskel i tilskuddet. Tilskuddet er enten 225 kr. eller 900 kr. for alle grupper, hvilket afhænger af behandlingen.

 • Tandkrone
  At få en tandkrone kan være omfattende. Det afhænger f.eks. af hvilken form for krone det skal være, samt materialet den er lavet i. Som medlem i gruppe 5 får du 300 kr. i tilskud, mens det er 1200 kr. i hhv. gruppe 1 og 2.

 • Tandbroer
  Har du mistet en eller flere tænder, så er det oplagt at få lavet en tandbro – hvilket du også får tilskud til. Som medlem i gruppe 5, får du ikke tilskud, hvilket du får i gruppe 1 og 2. Tilskuddet er hhv. 1200 kr og 3600 kr. afhængig af hvad der skal laves. 


  For flere informationer og en oversigt over vores priser, kan du tage et kig lige her.
Giv os et kald for mere information

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål til vores behandlinger, tilskud eller priser, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 30, eller sende en mail til kontakt@tep6.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

FAQ – tandlægetilskud hos Danmark
Hvad er sygeforsikring Danmark?

Sygeforsikring Danmark, ofte kaldet “Danmark”, er en privat, non-profit sygeforsikringsforening i Danmark. Den tilbyder supplerende sundhedsforsikring, der dækker udgifter, som ikke er omfattet af den offentlige sundhedsforsikring, som f.eks. tandlægebehandling, fysioterapi og medicin. Medlemskab er frivilligt, og Danmark hjælper med at mindske omkostningerne ved sundhedsydelser for medlemmerne.

Hvilke tandbehandlinger dækker “Danmark”?

“Danmark” dækker en række tandbehandlinger, afhængigt af den enkeltes medlemskabsniveau. Nogle af de dækkede behandlinger omfatter undersøgelser, tandrensning, røntgenbilleder, fyldninger, rodbehandling, tandkroner, broer og tandimplantater. Dækningen varierer, og det er vigtigt at gennemgå forsikringspolicen for at forstå de præcise ydelser og tilskudsprocenter, der tilbydes.

Kan alle blive medlem af sygeforsikring Danmark?

For at blive medlem af sygeforsikring Danmark, er det vigtigt, at du melder dig ind, mens du er rask. Er man under 60 år, rask, og har man ikke noget medicinforbrug, kan man melde sig ind. Læs mere om helbreds- og alderskrav.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl, om du har brug for en tandblegning? Bestil en tid online lige her eller ring til os på 33 22 33 30.

Vores telefoner er åbne fra mandag til torsdag fra kl. 7.00-18.00, fredag fra 7-16, og lørdag fra kl. 9.30-16.00.