Personale: Tandlæger

Vores veluddannede og erfarende tandlæger er med til at sikre vores patienter en god og kompetent behandling.

 

Zohair Azzouzi
Tandlæge
Zohair Azzouzi er en erfaren tandlæge med flere år i privat praksis og har desuden undervist på Tandlægeskolen i København i tandkøds-sygdomme og foretager særlige behandlinger af paradentose.
Sandra Holst
Tandlæge
Sandra Holst er uddannet på Københavns Tandlægeskole i juni 2005. Under sin uddannelse læste Sandra et semester i Belgien. Sandra har arbejdet på klinikken Enghave Plads siden starten af 2006. Medlem af tandlægeforeningen, DSTMK (Dansk Selskab for Tand Mund og Kæbe Kirurgi) og deltager løbende i kurser for at bibeholde det høje faglige niveau. Sandra Holst udfører alle typer af behandlinger og har erfaring med genopbygning af meget slidte og destruerede tandsæt.
Mats Gade Philipson
Tandlæge
Kandidat fra Århus Tandlægeskole 2011. Mats har arbejdet på klinikken siden 2011 og har sideløbende været forbi børnetandplejen i Taarnby. Mats er kirurgisk interesseret og er primo 2014 startet på Royal College of Surgeons i London, hvor han tager en 2-årig postgraduat kirurgisk uddannelse ved siden af arbejdet på klinikken. Medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi og Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.
Kenneth Vikkelsø Clausen
Tandlæge
Kandidat fra Københavns Universitet 2005. Har undervist på Københavns Universitets Tandlægeskole i Endodonti (Rodbehandling) fra 2005-2011. Udfører alle former for tandbehandling med særligt fokus på rodbehandlinger (Endodonti). Modtager henvisninger fra andre tandlæger i vanskelige rodbehandlinger, som udføres under brug af specielt mikroskop.
Matthias Keum Finne
Tandlæge
Matthias Keum Finne (f. 1988) er uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2012, har udelukkende været beskæftiget i privat praksis og har arbejdet på klinikken Enghave Plads 6 siden 2014. Han har i forbindelse med specialet udgivet artikel om keratocyster: Blom J, Finne KM, Reibel J, Kragelund C. Keratocyster: Overensstemmelse mellem tentativ klinisk/radiologisk diagnose og histopatologisk diagnose. Tandlægebladet 2014;118:618-23. Diplom for tandlægeforeningens dokumenteret efteruddannelse 2012, 2013, 2014. Matthias lægger stor vægt på smertefri behandling i rolige omgivelser.
Søren Krarup
Specialtandlæge i TMK
Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi. Præ- og postgraduat undervisningsaktivitet inden for oral kirurgi og kæbekirurgi. Underviser i kirurgi på Afd. for Tand- Mund- og Kæbekirurgi, Københavns Universitet. Publikationer i nationale og internationale fagtidsskrifter inden for oral kirurgi og kæbekirurgi.
Malene Krogh Andersen
Specialtandlæge i Ortodonti
Specialtandlæge i Ortodonti (tandregulering – tandretning). Uddannet fra Københavns Universitet 2008.

 

Book tid