Personale: Tandlæger

Vores veluddannede og erfarende tandlæger er med til at sikre vores patienter en god og kompetent behandling.

 

Zohair Azzouzi
Tandlæge
Zohair Azzouzi er en erfaren tandlæge med flere år i privat praksis og har desuden undervist på Tandlægeskolen i København i tandkøds-sygdomme og foretager særlige behandlinger af paradentose.
Mats Gade Philipson
Tandlæge
Kandidat fra Århus Tandlægeskole 2011. Mats har arbejdet på klinikken siden 2011 og har sideløbende været forbi børnetandplejen i Taarnby. Mats er kirurgisk interesseret og er primo 2014 startet på Royal College of Surgeons i London, hvor han tager en 2-årig postgraduat kirurgisk uddannelse ved siden af arbejdet på klinikken. Medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi og Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.
Kenneth Vikkelsø Clausen
Tandlæge
Kandidat fra Københavns Universitet 2005. Har undervist på Københavns Universitets Tandlægeskole i Endodonti (Rodbehandling) fra 2005-2011. Udfører alle former for tandbehandling med særligt fokus på rodbehandlinger (Endodonti). Modtager henvisninger fra andre tandlæger i vanskelige rodbehandlinger, som udføres under brug af specielt mikroskop.
Matthias Keum Finne
Tandlæge
Matthias Keum Finne (f. 1988) er uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2012, har udelukkende været beskæftiget i privat praksis og har arbejdet på klinikken Enghave Plads 6 siden 2014. Han har i forbindelse med specialet udgivet artikel om keratocyster: Blom J, Finne KM, Reibel J, Kragelund C. Keratocyster: Overensstemmelse mellem tentativ klinisk/radiologisk diagnose og histopatologisk diagnose. Tandlægebladet 2014;118:618-23. Diplom for tandlægeforeningens dokumenteret efteruddannelse 2012, 2013, 2014. Matthias lægger stor vægt på smertefri behandling i rolige omgivelser.
Søren Krarup
Specialtandlæge i TMK
Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi. Præ- og postgraduat undervisningsaktivitet inden for oral kirurgi og kæbekirurgi. Underviser i kirurgi på Afd. for Tand- Mund- og Kæbekirurgi, Københavns Universitet. Publikationer i nationale og internationale fagtidsskrifter inden for oral kirurgi og kæbekirurgi.
Malene Krogh Andersen
Specialtandlæge i Ortodonti
Specialtandlæge i Ortodonti (tandregulering – tandretning). Uddannet fra Københavns Universitet 2008.

 

Book tid