Mød vores team

Tandlægerne på Enghave Plads’ personale giver dig den bedst mulige tandpleje, og vores medarbejdere har mange års erfaring med at hjælpe patienter i alle aldre. Kontakt os i dag og lav en aftale!

 

Zohair Azzouzi
Tandlæge
Zohair Azzouzi er en erfaren tandlæge med flere år i privat praksis og har desuden undervist på Tandlægeskolen i København i tandkøds-sygdomme og foretager særlige behandlinger af paradentose.
Søren Krarup
Specialtandlæge i TMK
Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi. Præ- og postgraduat undervisningsaktivitet inden for oral kirurgi og kæbekirurgi. Underviser i kirurgi på Afd. for Tand- Mund- og Kæbekirurgi, Københavns Universitet. Publikationer i nationale og internationale fagtidsskrifter inden for oral kirurgi og kæbekirurgi.
Kenneth Vikkelsø Clausen
Tandlæge
Kandidat fra Københavns Universitet 2005. Har undervist på Københavns Universitets Tandlægeskole i Endodonti (Rodbehandling) fra 2005-2011. Udfører alle former for tandbehandling med særligt fokus på rodbehandlinger (Endodonti). Modtager henvisninger fra andre tandlæger i vanskelige rodbehandlinger, som udføres under brug af specielt mikroskop.
Mats Gade Philipson
Tandlæge
Kandidat fra Århus Tandlægeskole 2011. Mats har arbejdet på klinikken siden 2011 og har sideløbende været forbi børnetandplejen i Taarnby. Mats er kirurgisk interesseret og har taget en 2-årig postgraduat kirurgisk uddannelse på Royal College of Surgeons i London ved siden af arbejdet på klinikken. Medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi og Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.
Matthias Keum Finne
Tandlæge
Matthias Keum Finne (f. 1988) er uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2012, har udelukkende været beskæftiget i privat praksis og har arbejdet på klinikken Enghave Plads 6 siden 2014. Han har i forbindelse med specialet udgivet artikel om keratocyster: Blom J, Finne KM, Reibel J, Kragelund C. Keratocyster: Overensstemmelse mellem tentativ klinisk/radiologisk diagnose og histopatologisk diagnose. Tandlægebladet 2014;118:618-23. Diplom for tandlægeforeningens dokumenteret efteruddannelse 2012, 2013, 2014. Matthias lægger stor vægt på smertefri behandling i rolige omgivelser.
Malene Krogh Andersen
Specialtandlæge i Ortodonti
Specialtandlæge i Ortodonti (tandregulering – tandretning). Uddannet fra Københavns Universitet 2008.
Sara Qvist
Tandplejer
Færdiguddannet tandplejer fra SKT, Københavns Universitet 2013. Sara modtog Oral B Prisen for det højeste karaktergennemsnit, da hun afsluttede sin uddannelse med et gennemsnit på 11,0. Ydermere modtog Sara prisen for det Mest Innovative Bachelorprojekt. Bachelorprojektet handlede om tandlægers- og tandplejeres brug af medicinoplysninger i forbindelse med tandbehandling. Inden sin uddannelse som tandplejer, har Sara arbejdet som klinikassistent på Buens Tandplejecenter og på Hornsherred Tandplejecenter, fra 2002 til 2012. Kurser:
Forebyggelse samt behandling af Peri-implantitis
“Putting people first” – Patienten i Fokus
“Revolution og evolution i parodontologien”
Mie Vorbjerg
Tandplejer
Mie er uddannet tandplejer fra SKT i København i 2014. Hun har arbejdet som tandplejer hos Tandlægerne Enghave Plads 6 siden 1. juli 2014. Mie har en stor interesse for behandling af paradentose, samt en faglig nysgerrighed for altid at holde sig opdateret på fagets udvikling. Derudover har Mie et stort fokus på sundhedsfremmende tiltag.
Annika Slaaby
1. Tandklinikassistent
Uddannet tandklinikassistent i 1994, fra SKT Panum. Annika har arbejdet hos Tandlægerne Enghave Plads 6 siden 2010, og har i det daglige ansvar for:
Uddannelse af elever
Indkøb
Hygiejneansvarlig
Behandlingsprocesser
Deltager løbende i faglige kurser og har også kurser i udvidet førstehjælp og hjertemassage.
Selma Camur
Tandklinikassistent
Selma er uddannet tandklinikassistent fra Panuminstituttet i 2001. Hun har arbejdet som tandklinikassistent hos Tandlægerne Enghave Plads 6 siden 2007. Selma samarbejder primært sammen med tandlæge Sally Masri, tandlæge Mats Gade Philipson og kirurg Søren Krarup. Selma har særlig interesse for tandlægeskræk, kirurgi/implantater og kosmetiske tandbehandlinger. Hun har kompetencer indenfor CBCT- og OP-scanning, aftryk, profylakse og endo/rodbehandlinger.
Shirin Hussein
Tandklinikassistent
Shirin er uddannet tandklinikassistent fra SKT i København i 2011. Hun har arbejdet som tandklinikassistent hos Tandlægerne Enghave Plads siden januar 2008, hvor hun startede som elev. Shirin samarbejder primært med tandlæge Zohair Azzouzi og tandlæge Ditte Kofoed Hansen. Shirin har særlig interesse for kirurgi, kronebehandlinger, store komplicerede plastbehandlinger og tandlægeskræk. Hun har kompetencer inden for CBCT- og OP-scanning og aftryk. Shirin står dagligt for håndtering af klinikaffald, sporprøver af klinikkens udstyr, sikre kvaliteten af den daglige sterilisation på klinikken. Derudover står Shirin for oplæring af elever.
Christina Holgaard Jensen
Tandklinikassistent

Christina er uddannet klinikassistent fra Panum Instituttet i København og blev færdig i Juli 2014. Christina startede som klinikassistentelev hos Tandlægerne Enghave Plads 6 i 2011. Hun assisterer primært vores tandlæge, Sandra Holst. Christina har en særlig interesse for tandrensning, aftryk og rodbehandlinger.
Sabine Karlson
Tandklinikassistent

Sabine er uddannet klinikassistent i 2015 fra Panum Instituttet i København. Hun har arbejdet som klinikassistent hos Tandlægerne Enghave Plads 6 siden 1. oktober 2015. Sabina assisterer primært vores tandlæge, Mats Gade Philipson. Sabine er særligt interesseret i orto-behandlinger (dvs. tandregulering).
Adam Abarchan
Sterilassistent
Gjilfidan (Gille) Durmisi
Klinikassistentelev
Fødselsdato: 08.07.92
Gille læser til klinikassistent på Panum Instituttet i København og forventer at være færdiguddannet i 2017. Gille startede som klinikassistentelev hos Tandlægerne Enghave Plads 6 d. 13. april 2015. Hun assisterer primært vores tandlæge Sandra Holst. Gille er særligt interesseret i tandrens, aftryk og præp.
Frida Hogsted Schöler
Klinikassistentelev
Fødselsdato: 26.04.96
Frida læser til klinikassistent på Panum Insituttet i København og forventer af være færdig i slutningen af 2016. Frida startede som klinikassistentelev hos Tandlægerne Enghave Plads 6 d. 21. september 2015. Frida er særligt interesseret i plastbehandlinger og præp.
Athena Georgakatos
Sterilassistent
Fødselsdato: 12.03.95
Athena blev student i 2015 og starter på Panum Instituttet i 2016, hvor hun skal læse til tandlæge. Athena har arbejdet som sterilassistent hos Tandlægerne Enghave Plads 6 siden august 2015.
Julia Slim
Klinikassistentelev
Julia læser til tandklinikassistent på Panum Instituttet i København. Hun forventer at være færdig med sin uddannelse januar 2017. Julia startede som klinikassistentelev hos Tandlægerne Enghave Plads 6 i januar 2015. Hun assisterer primært vores tandlæge, Sally Masri. Julia er særligt interesseret i kosmetisk tandpleje og plast.
Latifa Azzouzi
Klinikchef
Spencer Alexander Barber
Tandplejer