Om klinikken

Velkommen til Tandlægerne Enghave Plads 6. Vi giver dig en god tandlægeoplevelse med faglig ekspertise og personlig omsorg i højsædet.

Hvorfor vælge Tandlægerne Enghave Plads 6?

Samme tandlæge fra start til slut Du vil altid blive tilknyttet én fast tandlæge, som vil følge dig igennem hele dit behandlingsforløb. Du vil samtidig blive fulgt af en tandplejer, så du altid vil have to sæt øjne på dit éne sæt tænder.

Lave priser og rabatter Vi er en af de billigste tandlæger i København. Det er vi fordi, vi er en stor klinik, som får stor mængderabat hos vores leverandører, når vi køber højkvalitets-materialer ind. Det betyder, at vi kan anvende materialer og udstyr af højeste kvalitet, uden at vores priser er i den høje ende. Derfor kan du få tandbehandlinger til en rigtig god pris hos os. Læs mere om vores priser, studierabatter, afdragsordninger og tilskud her.

Tag et kig indenfor på klinikken, sammen med Zohair, som her vil vise jer rundt:

Både tandeftersyn og komplicerede behandlinger
Hvad end du har behov for et almindeligt tandeftersyn eller en kompliceret tandbehandling, står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører langt de fleste typer af tandbehandlinger, da vi har specialuddannede tandlæger ansat til både tandregulering (bøjler), rodbehandlinger, paradentosebehandlinger, fjernelse af visdomstænder, implantater, tandkroner og meget mere.

Nyeste teknologi
Vi bruger kun den nyeste teknologi indenfor tandpleje, og tilbyder kun tandbehandlinger, der er videnskabeligt veldokumenterede.

Fokus på tandlægeskræk
Lider du af tandlægeskræk, tager vores personale, der er uddannet i tandlægeskræk, sig ekstra godt af dig. Du kan til enhver tid før din tandbehandling komme forbi til en uforpligtende samtale med os, så vi kan skræddersy dit forløb ud fra din angst.

Mulighed for akutte behandlinger
Du har altid mulighed for at få en akut tid samme dag, hvis uheldet er ude. Vi besvarer henvendelser på både mail og telefon samme dag. Vi holder dog lukket om søndagen.

Central beliggenhed – let at komme hertil
Klinikken ligger centralt i København på Vesterbro lige ved Enghave metrostation, og er let at komme til med både bus og tog. Er du i bil, kan du parkere lige rundt om hjørnet for klinikken.

Veluddannede tandlæger og klinikassistenter
Vores tandlæger har læst på tandlægeskolen på henholdsvis Odontologisk Institut på Københavns Universitet og på Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitet.

Vores tandklinikassistenter og tandplejere er uddannet på henholdsvis Panuminstituttet og Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere.

Alle klinikkens behandlere er registreret på Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi støtter

CO2 logo

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv til os i kontaktformularen eller giv os et kald på 33 22 33 30 og hør mere. Du kan også blot sende os en mail på kontakt@tep6.dk