Din lokale tandlæge på Enghave Plads

Tandlægerne Enghave Plads 6 er en hyggelig, moderne klinik, beliggende i hjertet af København. Klinikken har eksisteret siden 1927 og Tandlæge Zohair Azzouzi er den fjerde i rækken af klinikchefer.

 

Tag et kig indenfor på klinikken, sammen med Zohair, som her vil vise jer rundt

 

Den gode behandling

Den optimale behandling handler altid om forebyggelse og vedligeholdelse i trygge omgivelser.

 

De fleste af vores patienter kommer fra København, især Vesterbro, og Frederiksberg, men alle er velkomne. Klinikken ligger centralt mellem 2 stationer og er let at komme til med bus og tog. Er du i bil er der parkeringpladser lige om hjørnet.

En full-service klinik

Vi er en full-service klinik med specialuddannede og kompetente medarbejdere. Vores personale er løbende på efteruddannelse og deltager i diverse kurser, således at vi hele tiden er opdateret på den nyeste udvikling. Vi har tandlæger med speciel interesse inden for parodontose, kosmetik og rodbehandling.

 

Derudover har vi to specialtandlæger inden for kirurgi og tandretning. Det betyder, at vi kan klare alt fra forebyggelse af almindelige tandsygdomme til komplicerede indgreb såsom indsættelse af implantater, rodbehandling, kroner, broer og parodontoseoperationer. Vi har desuden den fordel, at vi kan henvise dig internt på klinikken, uden at det koster dig tid eller penge.

 

Hos os er du altid tilknyttet én tandlæge, som varetager hele dit behandlingsforløb.

Intet kompromis. Det handler om tryghed

For at sikre de bedste betingelser for hver behandling er hygiejne altid i fokus. Vi holder os løbende opdateret og arbejder i henhold til Tandlægeskolerne i København og Århus samt Statens Seruminstituts anbefalinger og retningslinier.

 

I det daglige har vi indarbejdet rutiner og processer, som sikrer hygiejnen under behandling og i omgangen med inventar og apparatur. Vores instrumenter og aftagelige apparatur desinficeres og steriliseres efter hver behandling og opbevares sterilt indtil brug igen.

 

Klinikken udfører jævnligt komplicerede kirurgiske behandlinger, der kræver ekstraordinære hygiejniske foranstaltninger. Vi benytter den samme høje standard for hygiejne, som de bruger på Tandlægeskolen for at minimere risikoen for efterfølgende infektioner.

 

For at holde den høje standard bestiller vi løbende kvalitetskontrol fra Statens Seruminstitut.

 

Vi er meget opmærksomme på de materialer og instrumenter vi anvender på klinikken. Mange af de materialer vi anvender bliver indarbejdet og placeret direkte i kroppen. Derfor anvender vi kun godkendte materialer af højeste standard som er gennemtestet og afprøvet til brug i mundhulen.  

 

De materialer er typisk meget dyre, men da vi er en stor klinik, kan vi købe ind i store mængder og dermed forhandle os til lavere priser. Dette er bl.a. årsag til, at vi kan være konkurrencedygtige på prisen.

 

For mere information: Kontakt Tandlægerne.