Invisalign tilhører den nye generation af aftagelige bøjler og er med over 3 millioner brugere på verdensplan en gennemtestet og effektiv metode til at rette tænder.

 

Behandlingssystemet Invisalign består af en række diskrete gennemsigtige plastskinner som laves individuelt efter et aftryk af dine tænder. Skinnerne er aftagelige og skal bæres døgnet rundt. Princippet bag behandlingen er, at skinnerne skal skiftes hver anden uge i takt med at tænderne flytter sig.

 

Med Invisalign er det muligt at rette flere former for tandstillingsfejl. Hvad end det drejer sig om mellemrum mellem tænderne, trangstilling, enkelte tænder der stikker uden for tandbuen (asymmetri), er Invisalign et godt behandlingsvalg.

 

Det endelige resultat er et flot nyt smil, som du kan vise frem til alle.

Tandregulering med Invisalign hos Tandlægerne Enghave Plads 6

Som noget nyt, laver vi hos Tandlægerne Enghave Plads 6 nu tandregulering med Invisalign. Behandlingen udføres af Tandlæge Sally Masri, der er efteruddannet indenfor kosmetisk tandbehandling. Sally har stor interesse for kosmetiske behandlinger og har taget flere kurser i tandregulering. Hun er for nyligt blevet certificeret i Invisalign.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine tænder kan rettes eller har spørgsmål vedrørende tandregulering er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Du kan ringe og bestille tid til en konsultation på tlf.: 33 22 33 30

Du kan også bestille tid online

 

Du kan læse mere om Invisalign på Invisaligns hjemmeside her >

2 thoughts on “Nyhed! Tandregulering med Invisalign hos Tandlægerne Enghave Plads 6

 1. Hvordan renser man skinnerne bedst? Jeg har prøvet med tandpasta, det synes jeg ikke fungerer så godt. De fjerner ikke “lugten”.
  Har læst at man kan lade dem ligge i en blanding af mundskyld uden farve og vand, og så skulle de blive renset godt samt fjerne lugt. Men tør ikke helt afprøve det før jeg ved om det skader skinnerne 🙂

  • Hej Caroline
   Vi anbefaler, at lugt/misfarvninger fjernes med en blanding af lige dele vand og eddike (alm. hvid lagereddike), eller at man på apoteket køber protese-rensetabletter og bruger dem som anvist på produktet. De er også effektive over for dårlig lugt.
   Vi håber at du kan bruge vores svar, ellers er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 33 22 33 30 🙂
   Mvh. Tandlægerne Enghave Plads 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *