Skift tandlæge

For nogle patienter er udsigten til skift af tandlæge en langsom og besværlig proces med opkald og meget papirarbejde. Sådan er det dog ikke hos Tandlægerne Enghave Plads.

Vil du gerne skifte til en tandlæge i København, som vægter service, behandlinger og kvalitet højt, så kontakt os i dag. Alt du skal gøre er at oplyse os om din nuværende tandlæge, give os tilladelse til at rekvirere din journal og dine røntgenbilleder, så klarer vi resten for dig. Du er velkommen til at ringe på tlf. 33 22 33 30 eller via e-mail kontakt@tep6.dk.

Er det nemt at skifte tandlæge?

Det korte svar er; ja. Du er måske lige flyttet til København, og forsøger at skifte til en ny tandlæge. At skifte tandlæge når du flytter er ikke en besværlig proces, da det ikke kræver at du bestiller en tid. Du skal dog alligevel kontakte os, så du er sikker på at blive indkaldt i rette tid.

Når du har kontaktet os, indhenter vi selv din journal og andre informationer, så du kan blive indkaldt til dit årlige eftersyn. Du skal dog huske at informere din gamle tandlæge ved flytning til os, inden dit næste tandeftersyn.

Hvad sker der med min journal?

Som autoriseret tandlægeklinik har vi pligt til at føre journal over vores patienter. Ved skift af tandlæge til os, vil vi indhente din journal samt røntgenbilleder fra din nuværende tandlæge. Det eneste vi kræver er en tilladelse fra dig.

I følge lovgivningen skal vi gøre opmærksom på at tandlægen har pligt til at opbevare journalen i 10 år fra den sidste optegnelse i journalen.

Vil du høre mere om hvor nemt det er at skifte tandlæge, er du velkommen til at ringe på tlf. 33 22 33 30. 

Hvorfor vælge en ny tandlæge?

Der kan være mange grunde til at skifte til en ny tandlæge. De hyppigste grunde er ofte følgende:

  • Flytning
  • Dårlig service
  • Uoverskuelig priser (her kan du se vores → priser)
  • Nyt job

Årsagen til tandlægeskift kan være mange, men uanset hvilken, så vil vi gøre vores bedste for at give dig et nemt og hurtigt skifte.

→ Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Klik her for at se hvilke tilskud du kan få til vores behandlinger. 

skift tandlæge

Koster det noget at skifte tandlæge?

Som patient har du frit tandlægevalg, og det koster dig intet at skifte til os som din nye tandlæge. Når du vælger os, som din nye tandlæge, skal du være opmærksom på, at vi skal foretage et eftersyn før du kan få fuld tandstatus hos os. 

Har du fået taget røntgenbilleder for nyligt, bliver de automatisk overført til os. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du får taget røntgenbilleder med to års mellemrum. På den måde kan vi lettere vurdere dine tænder ud fra tidligere tandhistorik – og samtidig afgøre hvor ofte du skal have taget røntgenbilleder fremadrettet.

Vil du høre mere om mulighederne for at skifte tandlæge til os? 

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.