Få dine hvide tænder igen!

Tandblegning er en nem og effektiv metode til fjernelse af misfarvninger fra tænderne. Tandblegning kan overordnet set udføres på to forskellige måder:

  • Klinikblegning
  • Hjemmeblegning

For såvel klinikblegning som hjemmeblegning gælder det, at man anvender hydrogenperoxid-gel og carbamidperoxid-gel som blegemiddel. Forskellen mellem de to metoder er, at klinikblegning foretages på klinikken med en høj koncentrationen af blegemidlet i kortere tid og hjemmeblegning foretages derhjemme med en laverer koncentration i længere tid.

 

Hos Tandlægerne Enghave Plads 6 anvender vi tandlægestyret hjemmeblegning. På den måde slipper du for den lange behandlingsseance på klinikken, men får det samme flotte resultat.

 

Tandblegning fjerner misfarvninger fra tænderne og de fleste opnår at tænderne bliver 1-2 toner lysere på en vita-farveskala*.

Hvorfor får man misfarvede tænder?

Misfarvede tænder er et helt almindeligt fænomen. Hos de fleste skyldes misfarvningen af tænderne organiske farvestoffer fra fødevarer, kaffe og te. Farvestofferne trænger ind i emaljen og giver tænderne en mørkere farve. Ligeledes er aldersbetingede akkumulering af farvestoffer og farveforandringer meget almindelige.

 

Mange vil opleve, at deres tænder bliver mere gullige med alderen, hvilket er helt naturligt. Forklaringen ligger i, at der med tiden dannes et tykkere lag dentin under emaljen. Dentinen er mere gul i farven end emaljen, og når dentinen skinner igennem emaljen vil tænderne fremstå mere gule. Man kan ikke ændre på tændernes naturlige farve, men vi kan fjerne de indtrængende organiske farvestoffer og herved gøre tænderne hvidere.

 

Misfarvningen kan også være begrænset til at omfatte en enkelt eller få tænder. I sådanne tilfælde er årsagen typisk store sølvfyldninger i tænderne, traume- eller udviklingsbetinget.

 

* En vita-farveskala er en standardiseret farveskala som bruges til farvegenkendelse og anvendes ofte af tandlæge når skal bestemmes farve til plastfyldninger.

Få hvide tænder med hjemmeblegning

Hvis du går med et ønske om at få bleget dine tænder kan vi hos Tandlægerne Enghave Plads 6 tilbyde en sikker og effektiv hjemmeblegning. Vi fremstiller en blød akryl skinne ud fra et aftryk af dine tænder og udleverer blegmiddel. Desuden giver vi grundig information og vejledning i anvendelsen. Du kan bruge skinnen med blegmiddel derhjemme når det passer dig. Man vil typisk opnå et godt resultat efter 1-3 uger.

 

Fordelen ved hjemmeblegning er, at du slipper for at skulle komme op på klinikken. Du kan blege dine tænder hjemme når det passer dig, og du kan genbruge den fremstillede akrylskinne hvis du på et senere tidspunkt ønsker en tandblegning.

 

Vil du læse mere om tandblegning, kan du finde mere information på vores hjemmeside: https://tep6.dk/tandbehandlinger/tandblegning-koebenhavn/

 

Du kan desuden også, lige nu, deltage i vores konkurrence på Facebook, hvor vi udlodder en gratis tandblegning til den heldige vinder 🙂

 

Deltag i konkurrencen her: https://www.facebook.com/Tandlaege.KBH

 

Vi finder vinderen af konkurrencen fredag d. 31. Juli 2015.

Æstetik, dentist, dentist cph, få hvide tænder, få hvide tænder igen, Hjemme, hjemmeblegning, Hvide tænder, hvide tænder københavn, kosmetik, Misfarvede tænder, misfarvning, Rygning, Tandlæge, tandlæge kbh, tandlæge København