Smertefri tandbehandling

Vi gør oplevelsen god for dig

Vi sørger for en smertefri tandbehandling

Vores hold af venlige, omsorgsfulde og professionelle tandlæger er specielt uddannet i de nyeste teknikker inden for – bogstavelig talt – smertefri tandbehandling.

Vi anvender overfladebedøvelse inden endelig bedøvelse. Derudover anvender vi en metode som vi kalder step-by-step-metoden. Det er en trinvis bedøvelsesmetode, der anvendes for at fjerne ubehaget ved selve bedøvelsen (stikket). På den måde kan vi bedøve dybt inde i tandkødet, uden at du vil kunne mærke det. Vi gør vores bedste for, at du kan få en smertefri tandbehandling og gå fra os med en god oplevelse.

Hvis du er nervøs for, om det gør ondt at være hos tandlægen, er du velkommen til at kontakte os for mere information.
Vi gør alt for at vores patienter skal føle sig trygge, og vi følger nøje udviklingen inden for smertefri tandbehandling.

Vores behandlinger er smertefri

Specialtandlæge Malene Krogh Andersen og alle de andre dygtige tandlæger sørger for at passe godt på dig. Malene er uddannet på Odontologisk Institut og sikrer dig en smertefri tandpleje hos Tandlægerne Enghave Plads 6.

Er du bange for at gå til tandlægen?

Flere mennesker oplever en frygt for at besøge tandlægen. Denne tandlægeskræk kan komme af, at man forbinder tandlægebesøget med et ubehag fra tidligere oplevelser, eller at ens angst bliver trigget ved tanken om at skulle overgive sig selv og den mest centrale del af ens krop, nemlig ens mund. For andre kan frygten skyldes en helt tredje årsag.

Derfor er der også flere, der søger en smertefri tandlæge. Den gode nyhed er dog, at moderne tandpleje er kommet meget tættere på smertefri tandbehandling.

Alt efter din frygt og din smertetærskel kan du bruge nogle tiltag fra både dig selv og din tandlæge, så du kan føle dig godt tilpas ved et tandlægebesøg. På den måde kan du bedre overkomme din frygt. Læs mere om, hvad du selv kan gøre for at få en bedre oplevelse til dit næste tandlægebesøg.

 • Vær åben om din frygt

  Først og fremmest skal du vide, at vi hjerteligt vil hjælpe dig i tilfælde af, at du har tandlægeskræk. Det kræver dog, at du åbent fortæller om din frygt. Fortæl om, hvordan du har det med tandlægebesøg, og hvad du eventuelt har haft af tidligere oplevelser. På den måde bliver din tandlæge eller tandplejer bekendt med dine behov og får mulighed for at tage hensyn til dem. Har du specifikke ønsker til, hvordan en behandling skal foregå, vil vi prøve at gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

 • Brug musik og vejrtrækning

  Har du nemmere ved at slappe af ved at lytte til musik eller ved brug af en bestemt vejrtrækningsteknik, skal du være mere end velkommen til at bruge det for at få en mere smertefri tandbehandling. En anbefalelsesværdig måde at trække vejret på i en angstfuld situation er eksempelvis at få luften helt ned til maven for derefter at få den langsomt ud gennem næsen, imens kroppen slapper af.

 • Vær afklaret med behandlingsprocessen

  For at du kan føle dig godt tilpas og ikke mindst få dig en psykisk smertefri tandbehandling er det nødvendigt, at du er klar over, hvad du skal igennem inden din behandling. Er du i tvivl om noget med hensyn til fremgangsmåden for din behandling, så stil de tvivlsspørgsmål, du nu måtte sidde inde med. Ønsker du eventuelt at have et spejl i hånden for at følge med i, hvad tandlægen laver, kan du også få dét.

 • Sørg for at slappe af inden

  For at få et så smertefrit tandlægebesøg som muligt er det vigtigt, at du har hvilet godt ud og er mindst muligt stresset. Sørg for at afsætte god tid til dit tandlægebesøg og drop aftalerne lige før og lige efter. På den måde bliver det nemmere at forholde sig til tandlægebesøget uden, at du skal forhaste dig igennem dagen og blive for overstimuleret.

Vi er din smertefri tandlæge

Rigtignok er det blevet langt mere smertefrit at få behandlet sine tænder. Dog er der tilfælde, hvor man ikke kan få en 100 % smertefri tandbehandling, hvis ikke man får en smertelindring.

Du kan derfor på forhånd aftale med din tandlæge om, at du vil holde en hånd op, hvis du pludselig oplever en ubehagelig smerte. Så kan du få stoppet behandlingen og talt med tandlægen om, hvordan det føltes, og om du eventuelt hellere vil lindre smerten med smertestillende midler.

Der er flere måder at lindre smerterne på. Du kan vælge at tage en beroligende pille inden din konsultation, eller du kan få påført en salve på det sted, du skal have lokalbedøvet – eksempelvis inden et stik. 

Skal du bruge akut tandlægehjælp?

Har du brug for en akut tandlæge i København på grund af et uheld eller stærke smerter, kan du finde en akut tid hos Tandlægerne Enghave Plads. En akut tid kan være nødvendig i tilfælde af, at du skal få behandlet:

 • Tandbylder
 • Tandkødsbetændelse
 • Huller i tænderne (som har udviklet sig til at være alvorlige)
 • Betændelse i en tands nerve
 • Utæt fyldning
 • En ødelagt tandkrone
 • En tabt tand

Mistænker du derfor, at du har et af disse problemer eller et andet akut problem, kan du give os et kald på 33 22 33 30. Så giver vi dig en akut tid. Også i et akut tilfælde kan du se frem til, at vi tager hensyn til dine behov, så du kan få en så smertefri tandbehandling som muligt.

Kontakt os og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, kan du sende en besked til os i kontaktformularen, sende en mail til os på kontakt@tep6.dk eller ringe til os på 33 22 33 30.