Har du problemer med at tygge og/eller tale pga. manglende tænder?

Som et godt alternativ til tandproteser, kan implantater genskabe en patients smil med en tand, der både ser ægte ud og føles naturlig.

 

Uanset hvordan tanden blev tabt, fx ved slid, tandkødsbetændelse, ulykke, medfødt, eller hvilken som helst anden årsag, kan tandimplantater gøre det muligt for patienter at få deres naturlige udseende og smil tilbage. Som et bedre alternativ til broer og andre "løse" produkter, giver tandimplantater en længerevarende og holdbar erstatning for manglende tænder, da de produceres og tilpasses individuelt til hver patient, som en permanent del af munden.

 

Kategoriseret som en form for kosmetisk tandpleje, bidrager tandimplantater patienterne med den styrke og stabilitet, der kræves for at spise alle de fødevarer de elsker, uden besvær med at tygge. Derudover stimulerer og vedligeholder tandimplantater kæbeknoglen, forebygger knogletab og bidrager til at opretholde dine ansigtstræk.

 

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Få en professionel vurdering og et kvalificeret, uforpligtende tilbud på din implantatbehandling, og spar minimum kr. 270,-

 

For at vurdere om implantater er rigtige valg for dig, skal du først bestille tid til en konsultation hos Tandlægerne. Vores specialister vil herefter foretage en grundig forundersøgelse af dine tænder og dit tandkød for at evaluere knogletæthed og mængde. Dette kan indebære røntgenbilleder og computer scanninger (CT -scanning) for at sikre, at der er tilstrækkelig knoglestruktur til at placere implantatet/implantaterne, og for at afgøre præcist, hvor implantatet skal placeres.

 

Baseret på tilstanden af det orale væv, mundhygiejne og personlige vaner samt viljen til at følge instruktioner for efterbehandling, vil Tandlægerne rådgive dig om den mest hensigtsmæssige plan for en implantatbehandling.

 

TILBUD

Pris for en ukompliceret implantat-behandling: kr. 15.000,- (inklusive røntgen og bedøvelse). Normalpris: 18.664 kr.