Den bedste tandlæge i København?

Ja, det er noget af en påstand, men ikke desto mindre er det noget, vi hver dag bestræber os på være hos Tandlægerne Enghave Plads. Men hvad ligger der så i at være den bedste tandlæge i København? Hos os mener vi, at det handler om kvalitet og ikke mindst tandlægeoplevelsen. Vores resultater her afspejler sig netop i vores patienters tilfredshed, hvor vi konsekvent får rigtig gode anmeldelser på Trustpilot.

Vores mission er at give dig den bedste tandlægeoplevelse i København, da alle har ret til et smukt smil og sunde tænder, hvilket er med til at give en god livskvalitet. Vi arbejder i nogle dejlige moderne omgivelser, hvor vi bruger den nyeste teknologi indenfor tandpleje. Vi har lavet disse omgivelser for at skabe et godt arbejdsklima, for når vi har det godt, hjælper det til at vi kan give dig den bedste tandlægeoplevelse i København.

Vores behandlinger

Vi varetager og udfører langt de fleste tandbehandlinger, også store og komplicerede behandlinger. Vi har specialister/specialuddannede tandlæger ansat i kirurgi (implantater, visdomstænder, rodspidsoperationer o.lign.), tandregulering (faste og usynlige bøjler), rodbehandlinger, parodontose-behandlinger og kosmetiske plastbehandlinger (plastfacader, lukning af mellemrum, avancerede bidhævninger o.lign.).

Vi tilbyder kun tandbehandlinger og anvender kun materialer og udstyr, der er videnskabeligt og fagligt veldokumenteret. Dette gør vi for at give vores patienter den fagligt bedste tandlægebehandling, da vi ikke mener at vores patienter skal være prøvekaniner. Læs mere om vores behandlinger her.

Lider du af tandlægeskræk?

Op til 20 % af befolkningen har tandlægeskræk i mere eller mindre grad. Har man tandlægeskræk, vil man ofte udskyde tandlægebesøg til det er uundgåeligt. Vi tilstræber os altid på at skabe et klinikmiljø og uddanne vores personale, så vi udviser et særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk. Læs mere om tandlægeskræk her.

Konkurrencedygtige priser 

Prisen på tandbehandlinger er i høj grad et produkt af tand-materialernes kvalitet, udstyret på klinikken og den tid, der afsættes til behandlingerne. Vi har med vores størrelse på klinikken på Enghave Plads 6 og vores søsterklinik i Glostrup, Tandlægerne i Glostrup, formået at forhandle en storkunderabat hos vores leverandører. Det betyder, at vi kan anvende materialer og udstyr af højeste kvalitet og samtidig holde priserne på et attraktivt niveau.

I bestræbelserne på at være den bedste tandlæge i København, er det et mål for os, at være bedst og billigst, når man sammenligner produkt og kvalitet. Vi mener, at alle skal have råd til en god tandbehandling i København. Derfor tilbyder vi 15% i studierabat på de frie ydelser til studerende. Læs mere om vores studierabat her.

Det vil være os en glæde at modtage dig på klinikken.

Bestil en tid her