Akut tandlæge København

Har du brug for en akut tandlæge København grundet et uheld eller smerter, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 30, så finder vi en akut tid til dig hos en af vores tandlæger eller tandplejere.

Hvornår har man brug for en akut tandlæge i København?

Der kan være flere grunde til, at man har brug for en akut tandlæge. Fælles er, at hvad end der er galt, er smerterne så slemme, at det ikke kan vente.

Hos Tandlægerne Enghave Plads tager vi dine tænder alvorligt, og ved, at akutte tandsmerter kan være så stærke, at det kan være en kamp at komme igennem en helt almindelig hverdag.
Når du ringer til os, gør vi derfor vores bedste for at finde en tid hurtigst muligt, så du kan slippe af med dine smerter.  

Typiske årsager til, at man har brug for en akut tandlæge København:

 • Tandbylder
 • Tandkødsbetændelse
 • Alvorlige huller i tænderne
 • Betændelse i den inderste del af tanden (nervekammeret)
 • Defekt krone
 • Utæt fyldning
 • En tabt tand

Uanset hvad du mistænker der er galt med dine tænder, er det vigtigt, at du kontakter en tandlæge. Tandskader skal som oftest behandles så hurtigt som muligt, for at mindske større problemer. Giv os et kald på tlf. 33 22 33 30, så finder vi en akut tid til dig.

Akut Tandlæge i København

Har du akutte smerter, der er så slemme, at du næsten ikke kan holde det ud, skal du kontakte en tandlæge. 

Ring til os på tlf. 33 22 33 30

Akut tandlæge København

Akut tandlæge København til gode priser

Hos Tandlægerne på Enghave Plads ved vi, at tandlægeregningen kan være en dyr affære. Vi har derfor konkurrencedygtige priser, der samtidig tilbyder studierabat og muligheden for lån til tandlæge.

I vores optik bør ingen gå med akut tandpine, fordi de ikke har råd til tandlægeregningen. På vores prisliste kan du desuden se, hvor meget tilskud du får, hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark.

Symptomer og tegn på tandpine der ikke behøver akut behandling

De fleste af os kommer til at opleve tandpine på et tidspunkt. Det kan være ekstremt  smertefuldt, og for mange uudholdeligt. Der er dog forskel på, hvilke situationer der er behov for en akut tid hos tandlægen

 • Smerte når du spiser. Det er helt almindeligt, at du kan opleve smerte, når du tygger. Det kan være et tegn på huller i tænderne, som ikke nødvendigvis er akut. 
 • Isninger i tænderne, hvis du spiser noget koldt eller sødt. Isninger i tænderne er den mest almindelig form for smerte, vi kan opleve i vores tænder.

Smertestillende mod akut tandpine

Har du mange smerter, anbefaler vi, at du tager panodil og Ipren, som kan købes i håndkøb de fleste steder. Det er dog altid en god ide at ringe og rådføre dig med os, så du kan blive smertedækket på bedst mulig vis, indtil vi kan behandle dig.

Her kan du læse mere om anbefalingerne angående
håndkøbsmedicin.

Har du brug for en akut tandlæge København, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 30. Hvis du har brug for hjælp uden for vores telefontid, kan du ringe til tlf. 18 13, hvor de vil guide dig i, hvad du skal gøre.  

Hvornår skal du kontakte en akut tandlæge i København?
 1. Hvis håndkøbsmedicin ikke lindrer dine smerter.
  Hvis smerterne er tilbagevendende og til sidst ikke bliver afhjulpet af det, vi har anbefalet længere oppe, skal du have en akut tid hos tandlægen.

 2. Hvis det er to dage siden du har fået trukket en tand ud, og du stadig har alvorlige smerter.
  Det kan nemlig være tegn på, at din tands sokkel ikke heler, som den skal.

 3. Hvis du har tandsmerter og begynder at få feber.
  Det kan nemlig betyde at du har en slem infektion enten omkring tanden, kæbebenet eller tandkødet. Hvis du oplever hævelser kan det være tegn på en byld. Bylder skal som oftest behandles med antibiotika, som kun kan medicineres hos tandlægen.

 4. Hvis du har knækket en tand, eller slået en tand ud.
  Uheld sker desværre, og vi kan aldrig vide os sikre på, om vi bliver udsat for en ulykke eller et hårdt slag, som går ud over vores tænder. Hvis det kun er tænderne der har taget skade, er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt du kan. Det kan nemlig være afgørende for, hvorvidt tænderne kan reddes. Er din tand slået helt ud, skal du finde den og lægge den i en lukket pose eller et glas vand. I 50% af tilfældene kan den nemlig gro fast igen.
Akut tandpine
Sådan bestiller du tid hos en akut tandlæge København

Oplever du stærke smerter, knækket en tand eller mistet en tand, skal du kontakte en akut tandlæge. Du er mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 30. Så finder vi en akut tid til dig. Er det udenfor vores telefontid, kan du ringe til 18 13, som nok skal gøre deres for at hjælpe dig.

OG HUSK… Det dummeste du kan gøre, er at vente og se om det bliver bedre. Tænder fungerer ikke som resten af kroppen, der ind imellem bare skal have noget ro. Det bedste du kan gøre, er derfor at kontakte en akut tandlæge København og forhøre dig.

FAQ – akut tandlæge i København
Kan man komme akut til tandlægen?

Ja, mange tandlæger tilbyder akut tandpleje til patienter, der oplever pludselig tandpine eller tandskader. Hvis du har brug for en akut tandlæge København grundet et uheld eller smerter, kan du kontakte os på 33 22 33 30, så finder vi en akut tid til dig.

Hvordan behandler man akut tandpine?

Behandlingen af akut tandpine afhænger af årsagen til smerten. Generelt kan smertestillende medicin, varme- eller koldekompresser og antiseptisk mundskylning anvendes midlertidigt for at lindre symptomerne. Men det er vigtigt at kontakte en tandlæge hurtigst muligt for at identificere årsagen til tandpinen og få passende behandling, der kan inkludere tandrensning, fyldning, tandudtrækning eller andre behandlinger.

Hvornår SKAL man kontakte en akut tandlæge?

Det er vigtigt at kontakte en akut tandlæge, hvis du oplever alvorlig eller vedvarende tandpine, blødning i munden, hævelse, feber, eller hvis du har mistet en tand eller haft en tand skadet. Disse symptomer kan indikere alvorlige tandproblemer, der kræver øjeblikkelig behandling for at undgå yderligere skade eller infektioner.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl, om du har brug for en tandblegning? Bestil en tid online lige her eller ring til os på 33 22 33 30.

Vores telefoner er åbne fra mandag til torsdag fra kl. 7.00-18.00, fredag fra 7:00-16:00 og lørdag fra 7:30-16:00